Söndagen den 7 april 2012

IMG_0373

Superhärligt vårväder sätter fart på både människor och hästar här på Granö. Årets första riktiga hopptävling för Anna tillsammans med Strumpan, Irre och Pärlan avklarades imorse. Bäst gick det för Strumpan som gillar att springa fort och hoppa hinder och därför kunde få med sig en rosett hem. Nästa vecka blir det Sollentuna på lördagen och årsdebut i ponnytrav på Romme på söndag. På eftermiddagen kom Vera och red Candle, som nog hade satt på sig racerskorna för det gick snabbt över hindrena. Candle är inte så mycket hoppad då hon satsat på sin travkarriär och varit mammaledig i två omgångar, men vi kommer satsa lite på det framöver. Det märks att Strumpan och Candle är kusiner när det kommer till träning och tävling. Båda älskar att arbeta; gärna länge och mycket, gillar att springa snabbt (ju fortare desto bättre) och hoppa högt.

Hilda på uppdrag. Igår åkte Hilda ut på uppdrag, hon är numera sällskapsdam åt en lusitanovalack i Husinge och kommer vara så ett tag framöver. Det tror vi kommer passa Hilda bra eftersom hon bäst tycker om att gå i en liten flock och gärna då med en pojke (favoriten innan var Shahzam).

IMG_0359

Körträningen tillsammans med Irrbloss går också bättre och bättre. På bilden var vi på körhelg i Rimbo för Marie Östman och nu i helgen var vi iväg till Rockelstad slott och familjen Algotsson för träning i samarbete med Mälarruss och Eskilstuna körsällskap. Även Strumpan fick åka med för lite tömkörningsträning och vi tränar vidare med henne hemma. Nästa träning den 22 april tar vi med tre hästar, lika bra att passa på när man har långt att åka.

Huvudbild på Morninglight 046

Morninglight 3 dgr gammal                 Mys i sommarhagen

Liten har blivit stor och flyttat hemifrån! Fina, fina Morninglight flyttade idag ner till sina nya ägare i Jönköping. Vi tror att hon kommer få det toppenbra där tillsammans med sin nya familj som ska använda henne som ridponny. Vi önskar dem stort lycka till och hoppas få se dem på hoppbanorna framöver!

Glad Påsk!

//Cecilia

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«juli 2020»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031