Danny 

Danny med glasögon M
Danny är en livsnjutare och njuter till fullo av det mesta. Bäst av allt tycker han om mat och att bli kliad, då ålar han runt av njutning och berättar hur skönt han tycker det är med långa ojande. Han tycker även det är kul med dragkamp och när man kastar saker till honm, han är riktigt duktig på att ta lyra. Han är också väldigt omtänksam och om någon är sjuk eller ledsen finns han alltid vid dennes sida som stöd. Även om han är ganska rädd för våra hästar tycker han om att vara med i stallet och kommer hästarna för nära hugger han efter dem, han kan ju självklart inte visa att han är rädd för dem. P.g.a. sitt stora jaktintresse höll han på att förlora sitt vänstra öga, efter ett slagsmål med ett lodjur eller en grävling, som tur var gick ögat att rädda men synen är nedsatt.   

Dusty

IMG_3860
Dusty är ett  riktigt energiknippe som far fram på gården och leker med allt och alla. Leka kan man göra med alla tycker Dusty, även hästar, kor, katter, ankor och höns som inte uppskattar Dustys lekar. Dusty är en riktig knähund och vill gärna att man bär henne, då hon får en bättre överblick, och älskar att mysa i soffan. Dessutom tycker hon det är kul att både rida och köra, både att springa på marken eller att sitta i vagnen eller på hästryggen.

Duty

Duty

Duty är Danny och Dustys son.  Han har ärvt sin fars utseende och kärlek för mat men sin mammas leklust och kärlek till att jaga hästar, katter och höns. Är duktig på att jaga cyklister och joggare, vilket är anledningen till att vi numera har ett hundsäkert staket runt vår gräsmatta.  

Frank


IMG_4397Frank flyttade till familjen våren 2016. Frank är en  snäll schäfer som älskar bus och mys. Bästa kompisarna är Duty och Dusty. Älskar att mysa i soffan och vill gärna sitta i knät.

Bonny, Fia-Lotta, Lucy, Shivas, Kitty och Vicky

Lucy, Shivas, Kitty och Vicky är våra mycket keliga omplaceringskatter. Bonny, och Fia-Lotta är våra två stallkatter. Det är de som bestämmer i stallet och håller musbeståndet i schack.

Bonnie Fia Lotta
Bonny och Fia-Lotta 
 

Vårblomma, Gullviva, Smörblomma, Lilja, Tussilago, Dragon, Körvel, Timjan, Snödroppe och Vintergäck

 Våris och Gullviva M
Vårblomma och Gullviva

Vår mamma har under många år drömt om att en gång i livet äga en fjällko. Men problemet har varit att hon under vardagarna bor och jobbar i Stockholm. Men när hon fyllde 60 år bestämde familjen att hon skulle få sin önskan uppfylld. Därför fick hon skötseln av en fjällko i present och det var så Vårblomma kom till oss. Vårblomma är envis, vill alltid gå i första hand och är väldigt smart. Vårblomma är av en mild natur  även om hon är reserverad mot främlingar och försöker stånga både höns och hundar är hon väldigt snäll. Numera har vi utökat beståndet med Vårblommas döttrar och barnbarn Gullviva, Smörblomma, Lilja, Tussilago och stutarna Körvel, Dragon, Timjan, Snödroppe och Vintergäck. 

IMG_5449IMG_5056