Dusty

770DEC5A-9A29-481A-BB72-EEEB449C7396
Dusty är ett  riktigt energiknippe som far fram på gården och leker med allt och alla. Leka kan man göra med alla tycker Dusty, även hästar, kor, katter, ankor och höns som inte uppskattar Dustys lekar. Dusty är en riktig knähund och vill gärna att man bär henne, då hon får en bättre överblick, och älskar att mysa i soffan. Dessutom tycker hon det är kul att både rida och köra, både att springa på marken eller att sitta i vagnen eller på hästryggen.

Duty
IMG_4169

Duty är Danny och Dustys son.  Han har ärvt sin fars utseende och kärlek för mat men sin mammas leklust och kärlek till att jaga hästar, katter och höns. Är duktig på att jaga cyklister och joggare, vilket är anledningen till att vi numera har ett hundsäkert staket runt vår gräsmatta.  

Frank

IMG_4397Frank flyttade till familjen våren 2016. Frank är en  snäll schäfer som älskar bus och mys. Bästa kompisarna är Duty och Dusty. Älskar att mysa i soffan och vill gärna sitta i knät.

 

Dixy

161A2FAD-3FD1-4FD5-8A5C-BC3E4AFD1260
Dixy är vårat nyaste tillskott. En tuff tjej som blivit bästis med Frank. Härmar de andra hundarna och är med på alla deras upptåg. 

Eskil, Fia-Lotta, Kitty och Vicky

Eskil är kungen av katter och flyttade hit med sin matte Helena. Kitty och Vicky är våra mycket keliga omplaceringskatter. Fia-Lotta är vår stallkatt. De håller musbeståndet i schack och kelar mer än gärna.

Fia Lotta
Fia-Lotta 
 

Fjällkor

 Våris och Gullviva M
Vårblomma och Gullviva

Vår mamma har under många år drömt om att en gång i livet äga en fjällko. Men problemet har varit att hon under vardagarna bor och jobbar i Stockholm. Men när hon fyllde 60 år bestämde familjen att hon skulle få sin önskan uppfylld. Därför fick hon skötseln av en fjällko i present och det var så Vårblomma kom till oss. Vårblomma är envis, vill alltid gå i första hand och är väldigt smart. Vårblomma är av en mild natur  även om hon är reserverad mot främlingar och försöker stånga både höns och hundar är hon väldigt snäll. Numera har vi utökat beståndet med Vårblommas döttrar och barnbarn Gullviva, Smörblomma, Lilja, Tussilago och stutarna Körvel, Dragon, Timjan, Snödroppe och Vintergäck. 

IMG_5449IMG_5056